VVS hjælp til renovering af bad

05 april 2020 astrid_pedersen

Når badeværelset skal bygges om, og du i den sammenhæng planlægger en gennemgribende renovering, skal du allerede tidligt i projektet have fat på en autoriseret VVS installatør. Der eksisterer lovkrav om at du anvender en autoriseret VVS installatør i forbindelse med ændringer af de faste VVS installationer i bygningen, for eksempel når der skal flyttes, oprettes eller sløjfes et afløb, eller opsættes et nyt toilet.

Disse lovkrav eksistere af sikkerheds hensyn og må ikke omgås. Derfor skal du tage kontakt til en VVSer i dit lokal område, som kan hjælpe dig med projektet.

Hvor får jeg den bedste hjælp til VVS i Hjørring?

Er du bosat i Hjørring eller på de kanter, og skal du bruge en dygtig og erfaren VVSer til at hjælpe dig med renovering af badeværelse eller køkken? Så kan du med fordel tjekke Lytzen VVS. Erik Lytzen A/S, som er hovedfirmaet bag Lytzen VVS, har igennem mange år været total leverandør inden for el, ventilation, sanitet og varme teknologi, og er således leveringsdygtig i alle de kompetencer som skal til for at levere samlede VVS løsninger til dit projekt.

Erik Lytzen A/S løser alle opgaver som relaterer sig til VVS i private boliger såvel som i offentlige institutioner og erhvervs virksomheder. Du kan således trygt kontakte Erik Lytzen A/S i de tidlige faser af dit renoverings projekt for at få professionel rådgivning omkring den optimale fremgansmåde og disponering af dit nye badeværelse.

På den måde er du sikker på at få et slutresultat, som lever op til alle gældende standarder, og som du kan have glæde af i mange år. Når du vælger Erik Lytzen A/S som din leverandør af VVS løsninger, er du garanteret en professionel behandling og et stykke vel udført VVS arbejde.

Læs mere, og få et gratis og uforpligtende tilbud på hjælp til renovering af køkken eller bad, på lytzen.dk