Vælg den rette VVS installatør

07 november 2022 admin

editorial

Ingen ønsker nogensinde at tænke på VVS-arbejde, før der er et problem. Men faktum er, at VVS-arbejde bør udføres af en professionel med jævne mellemrum for at undgå disse problemer – og for at holde dit hjem i topform. Her er nogle tips om, hvad du skal vide om VVS-arbejde i private hjem.

Hvad laver en VVS-installatør?

En autoriseret VVS-installatør er kvalificeret til at udføre en bred vifte af opgaver, herunder:

-Installation og reparation af vandhaner, toiletter og håndvaske

-Reparation eller udskiftning af sprængte rør

-Rydning af tilstoppede afløb og udbedring af utætheder

-Installation af varmtvandssystemer

-Udførelse af gasinstallationer

Du bør aldrig forsøge at reparere eller installere gasapparater i dit hjem – det er en opgave for en professionel. Du bør heller aldrig forsøge at fjerne et stoppet afløb selv, hvis der er tale om en alvorlig tilstopning – ring i stedet til en autoriseret VVS-installatør.

vvs installatør

Ligeledes bør du afholde dig fra at fifle med de faste VVS installationer i din bolig. Til disse hører de rør, der fører spildevand væk fra dine afløb, og de rør, der leder rent vand til dine vandhaner.

Hvordan finder jeg en autoriseret blikkenslager?

Hvis du planlægger en renovering, der omfatter VVS-arbejde, er det således vigtigt, at du benytter en autoriseret VVS-installatør. Det vil sikre, at arbejdet udføres i overensstemmelse med den krævede standard, og at dit hjem er sikkert. Der er et par forskellige måder at finde en autoriseret blikkenslager på:

-Spørg familie eller venner om anbefalinger

-Tjek anmeldelser online

-Læs om de forskellige håndværkere og fagpersoner på deres respektive hjemmesider

Når du har fundet et par potentielle kandidater, skal du sørge for at bede dem om bevis for deres licens og forsikring. Du bør også bede om tilbud fra hvert enkelt VVS firma, før du træffer en beslutning.

Du kan finde din lokale fagperson til udførelse af arbejde vedrørende VVS i Nordsjælland på lavvs.dk.