Er der sprunget et vandrør inde i væggen eller under gulvet kan der hurtigt opstå store skader på bygninger og på materiel. Derfor bør du hurtigst muligt sørge for at få opsporet – og stoppet – lækagen. Og dette gøres på mest effektive vis ved hjælp af professionel lækagesporing.

Hvordan udføres lækagesporing?

Hvis en lækagesporing skal udføres på professionel vis bør du vælge at overlade opgaven til et firma med speciale og viden inden for dette område.

Hos Århus Termografi & Inspektion ApS finder du udelukkende dygtige og kompetente medarbejdere med stor ekspertise inden for de mest effektive metoder til lækagesporing. Århus Termografi & Inspektion ApS har mere end fyrre års erfaring inden for anvendelse af avancerede metoder og teknikker til sporing af lækager i skjulte rør systemer.

Blandt andet er Århus Termografi & Inspektion ApS certificeret til at udføre lækagesporing ved hjælp af isotop væske. Isotop sporing er den mest effektive metode til sporing af lækager idet denne sporings teknik har en nøjagtighed inden for ti centimeter fra lækage stedet. Med isotop sporing kan du spare mange udgifter og megen besvær forbundet med ophugning og opgravning, på grund af metodens høje præcisions grad.

Isotop sporing benytter sig af den radioaktive isotop Brom82. Metoden er godkendt af Sundhedsstyrelsen til sporing af lækager i brugsvand og fjernvarme rør systemer og udgør ikke en sikkerhedsmæssig eller helbredsmæssig risiko.

Århus Termografi & Inspektion ApS benytter i visse tilfælde sporegas i stedet for isotop væske. Det kan for eksempel være i tilfælde af dybt liggende rør systemer og installationer, idet isotop væske kun kan måles cirka fyrre centimeter nede i jorden. Til sporing ved hjælp af gas anvendes formier gas som ikke er giftigt og således heller ikke repræsenterer en helbredsmæssig risiko.

Du kan læse mere om Århus Termografi & Inspektion ApS og lækagesporing på hjemmesiden aarhus-termografi.dk