Turen på lejrskole begynder allerede i busturen på vej derhen

11 oktober 2019 admin

Det er ofte sådan, at ens bustur allerede begynder i det øjeblik, du stiger på bussen. Sådan er det, fordi i det øjeblik, du stiger på bussen, er du allerede i gang med turen på lejrskole og du kan glæde dig til de oplevelser du har i vente. 

Du kender sikkert følelsen af, at du skal ud at rejse. Det kan være, at du skal til Thailand eller Maldiverne. Turen begynder ikke først, når du er landet i Thailand eller på Maldiverne. Turen påbegyndes i det sekund, du stiger ind ad døren til lufthavnen. Det samme gør sig gældende, når dit barn skal på lejrskoletur. Når dit barn stiger ind ad døren til bussen, er turen allerede i gang. Alle kammeraterne og dit barn, der skal afsted på tur. Det er noget, som alle og enhver ser frem til.

Fra busturen er stilen lagt

Fra det øjeblik, bussen kører, er stilen lagt. Det er her, det determineres, hvordan turen bliver. Det er turen, der sporer barnet ind på, hvad der er i vente. Hvis der er en god atmosfære i luften, så bliver det med al sandsynlighed en god tur. Det er sådan, at det er, når du vælger at tage en bustur på lejrskole. Det er her, barnet måske allerede inden for kort tid kan mærke turens sus. Det bliver en tur, han eller hun sent vil glemme.

Første gang uden mor og far

Når barnet for første gang stiger på bussen til lejrskoleopholdet, bliver det måske barnets første gang uden sine forældre. Det kan godt være lidt hårdt for de kærlige og hjertesøde børn, men det bliver formentlig hurtigt glemt med alle vennerne på bussen. Derfor er der kun en ting at sige, når barnet stiger på bussen og skal på lejrskoletur: God tur! Det kommer til at blive herligt.