Transport og parkering hører sammen

09 oktober 2019 admin

Det giver jo sig selv, at hvis man skal transportere ting, så er man nødt til at holde stille på i hvert fald to tidspunkter, der ikke inkluderer pauser, måltider eller overholde køre-hviletidsbestemmelser.

Det er jo, når man skal have noget gjort klar til transport, og når man skal sætte det af igen.

Selvom man har travlt, er man dog nødt til at holde stille, så man kan læsse tingene forsvarligt, og man ikke skal kaste det af i forbifarten, hvor der kan komme skader på tingene og ikke mindst tingene.

Men parkering er faktisk i den forbindelse en hel strategi i sig selv, hvis du vil have det optimale ud af transporten.

Det giver vi nogle fifs til dig i denne artikel, dog skal du huske på, at teori er lettere end praksis, så selvom det for os er let nok at skrive om, så kræver nogle af disse parkeringsmetoder nok en del øvelse.

Alene det at køre lastbil og bakke med anhænger og trailer på kan være svært nok i sig selv, så hvis man ligefrem skal lave en baglæns parkering i en snæver passage, så kan det blive virkelig svært.

Dog kan det nogle gange bedst svare sig for eksempel at bakke med en lastbil hen til en indgang, så det er lettest at smække gods ind i den, end at man skal hen at gå udenom den for at pakke den.

Med kassevognen er man nødt til at sikre sig, at parkeringen gør, at man kan få tingene ud og ind. Godt nok er der skydedøre, men holder man tæt på andre biler eller andet, så kan det blive meget bøvlet at få tingene ud og ind.

Meget af dette arbejde kan du slippe for med virkelig stor transport, når du vælger https://vognmandjakobsen.dk/ til at gøre det for dig!