Vi siger lige, at du arbejder i https://tnchuse.dk/ , hvor du har en given opgave som ansat ligesom alle andre.

Men langsomt løber du sur i det, fordi tingene kører på rutinen, men det er ikke fordi, du ikke er stolt af de ting, I får udført, men det hele begynder bare at ligne det samme.

Selv når I udvikler jer, synes du, at det bare er en forlængelse af, hvordan I har gjort tingene tidligere, og I således blot fortsætter ud fra den metode og den form, som I har gjort det før.

Du overvejer måske endda at finde et nyt sted at arbejde, men omvendt gentager chefen også, at man er modtagelig for nye inputs, og det ser da også ud til, end det bare er mere end snak.

Men arbejdsdagen er lang og hård, og der er ikke lige tiden til at tænke ud af boksen – og når du har fri, vil du også slappe af, som det jo er fornuftigt at gøre.

Men måske kan man slå to fluer med et enkelt smæk.

En ferie kan give inspiration til et byggefirma

Nu skal man jo ikke bruge ens ferie på udelukkende at søge information om, hvordan man fremover vil gøre tingene i ens firma.

For hvis det er tilfældet, så burde det jo være en betalt “inspirationstur” fra firmaets side, men når du alligevel er ude med familien, så kan man jo ikke lade være med at suge erfaring til sig.

Man er jo fagmand, og det er svært at lægge kasketten fra sig, så hvis man især er kommet langt væk fra vante rammer, så kan man se, hvordan andre byggefirmaer gør deres arbejde, hvis man alligevel sidder på en café og observerer noget byggearbejde.

Man kan tage noter til den slags eller lige tage en hurtig sludder med dem i forbifarten, og når man så kommer hjem, så har man ny information, som man havde tid til at finde.