Tag på en inspirationstur som vinduespudser

11 februar 2021 anders_lundtang_hansen

Til dagligt er du vinduespudser i Århus, og du sætter stor pris på dit arbejde, men en dag, når du kommer hjem, så er du også ved at mærke, at du bliver træt af, at du udfører arbejdet på samme måde mere eller mindre hver gang.

Det er ikke kunderne eller selve arbejdet, du er træt af, for du elsker at være vinduespudser i den jyske hovedstad, og det er både dejligt med nye og gamle kunder.

Dog er du ved at få den fornemmelse af, at firmaet, du er ansat hos, er ved at sakke bagud med, hvordan man gør tingene.

Desværre er der ikke lige penge til at sende folk på kurser, konferencer eller messer for den sags skyld. Det er faktisk kun chefen, som tager på de ture, om man ser dårligt de andre medarbejdere, så man kan erfaringsudveklse.

Men værst af alt så får de ikke noget erfaring andre steder fra!

Søg inspiration udefra som vinduespudser

Problemet er så også bare, at når firmaet så har været på ture sammen, så har det lidt været en frynsegode fra chefens side, at man kunne komme lidt ud at have det sjovt på chefens regning.

Det endte mere i fest og sjov, og selvom det er tiltrængt, så er det ikke noget, man bliver klogere af, selvom fællesskabet bliver styrket, når man sjældent ser de andre til dagligt, mens man arbejder.

Derfor kunne det være smart lidt at slå det hele sammen, hvor man ikke bare tager på et kedeligt kursus, som man døser lidt hen til, men hvor man heller ikke bare tager i byen en enkelt weekend og har det sjovt.

Det kan være en inspirationstur, hvor man tager et andet sted hen i landet eller ligefrem til udlandet, hvor man nogle dage observerer eller er på rundfart med andre firmaer og ser, hvordan de gør tingene, og så er der mere afslappet hvile nogle andre dage eller aftener.

Det kan måske komme til at koste lidt, men det er pengene værd.