Styrk dine kompetencer med den rette lektiehjælp

24 oktober 2019 admin

Hvordan klarer dit barn sig i skolen eller i gymnasiet? Hvis dit barn føler sig bagud, eller hvis du kan se, at der kunne styrkes nogle kompetencer hos barnet, hjælper privatundervisning gevaldigt på at højne fagligheden.

Hvad end dit barn har brug for hjælp til matematik, dansk, engelsk eller lignende, findes der privatundervisning og lektiehjælp, hvor der undervises i diverse fag til folkeskole- samt gymnasieelever.

Hvordan foregår lektiehjælpen?

Ved privatundervisning af mindre hold får eleven mere opmærksomhed fra underviseren, hvilket styrker elevens indlæring og fokus. Nogle mødes med deres privatunderviser et par gange om ugen, mens andre mødes en enkelt gang om ugen. Det kan være en god idé at mødes minimum to gange om ugen, så eleven holder sin faglighed i faget ved lige.

Hvem tilbyder lektiehjælp eller privatundervisning af høj kvalitet?

Hvis du leder efter et sted, hvor dit barn bliver set, hørt og udviklet fagligt, er Studyhouse-FEGU et af de bedste steder, særligt for børn med koncentrationsbesvær. Skolen har nemlig fokus på børn med indlæringsproblemer og ordblindhed. Der tilbydes også lektiehjælp af høj kvalitet til børn uden koncentrationsbesvær, men som af den ene eller anden grund har brug for noget ekstra hjælp til faget.

Hos Studyhouse-FEGU i Hellerup kan dit barn modtage både lektiehjælp og privatundervisning. Ved lektiehjælpen kan holdene være helt ned til to elever, hvilket er en kæmpe fordel, da eleven vil lære mere på små hold. Privatundervisning er også en mulighed, hvis der ønskes hurtige fremskridt inden for et fag. Det kan være smart at vælge privatundervisning, hvis det nærmer sig en eksamen i et fag, hvor eleven har brug for ekstra hjælp. Sidst men ikke mindst er det geniale ved en sprogskole som Studyhouse-FEGU, at dit barn også kan modtage fjernundervisning.

Hjælp dit barn til at brillere i skolen med hold eller privatundervisning hos Studyhouse-FEGU i Hellerup.