Styr på affaldet?

14 april 2020 pia_nielsen

Containere til affald, opbevaring og transport – du kan leje containere, https://www.viborgrenovation.dk/containudlejning, til det hele… også som privatperson. Ved leje er du sikker på altid at få den type, du har brug for. 

Hvilken størrelse affaldscontainer?

Som privatperson har du i forbindelse med ombygning, nedrivning eller nyt køkken måske brug for en midlertidig container til byggeaffaldet? Du kan vælge den klassiske åbne løsning, som efter endt brug bliver afhentet af en lastbil og kørt til deponering. Er du i gang med et længerevarende projekt, kan du overveje en affaldscontainer med lukket top. Denne løsning sikrer mod vejr, og forhindrer at evt. støv eller lugt generer naboer. 

Til erhvervsdrivende eller institutioner kan en langtidsleje af affaldscontainere til sortering være en god løsning. Såkaldte minicontainere i plastik på hjul med låg ses ofte i boligforeninger, hvor de kan forsynes med lås, så kun de rette lejere kan anvende dem. Er der brug for et midlertidigt lager – for eksempel i forbindelse med renovering eller flytning – kan en lagercontainer med døre i enden være en god løsning. Vær dog opmærksom på, at der påkræves særlig tilladelse fra myndigheder, hvis ikke lagercontaineren står på egen grund. 

Særlige containertyper…

Specielt godkendt til fyrværkeri kan du som sælger leje en container på sæsonbasis. Denne type container er sikret, så evt. ulykker begrænses mest muligt. 

Hvis du som privatperson eller virksomhed har hyret håndværkere til et projekt i en længere periode, kan det være en mulighed at leje en isoleret container som frokoststue og omklædningsrum til håndværkerne. Disse containere bliver ofte brugt på større byggepladser. 

I forbindelse med transport af større mængder gods, kan du leje en såkaldt skibscontainer. Denne typer er ligesom lagercontainere rummelige med adgang i gavlen via store døre. Skibscontainere er lavet til at kunne tåle håndtering og transport på store fragtskibe, og er derfor velegnet som transportbeskyttelse til biler og lignende.