Nogle snedkere arbejder meget med at frembringe forskellige sager til firmaet, som man som kunde kan købe direkte eller hos forhandlere.

Det kan være sådan nogle som https://verusian.dk/

Andre arbejder mere med, at de kommer ud til kunder og forskønner deres hjem eller rette op på noget, som man gerne vil istandsætte, eller man har noget, der er gået i stykker, som der skal rettes op på.

Og så findes der nogle af dem, der mere eller mindre befinder sig et sted i midten af disse to systemer.

Hvis man er blandt de sidste dele, så skal man jo ud til kunderne, og det gør man jo ved at køre på arbejde i ens private bil, og så skifter man til ens trofaste arbejdsbil, eller hvilken der nu lige er ledig, og så kører man ud til kunden, indtil man er færdig for dagen eller med hele tjansen.

Så sætter man kursen hjem til firmaet, hvor man skifter til ens egen bil og valfarter hjem – måske med små ærinder på vejen.

Ikke hver gang skal man køre ud som snedker

Således er der meget kørsel som snedker, og nogle gange holder man mere af det end andre dage, og det kan komme an på, om man har en god dag eller ej, men det handler i lige så høj grad om, hvorvidt bilerne virker efter hensigterne.

Men så er der også de dage, hvor problemerne er ude af ens hænder, og det kan være sådan noget som kraftig blæst eller snestorm.

Så kan man være trodsig som sådan en snedker, der VIL møde på arbejde eller næsten er kommet i mål med en opgave, så man gider ikke udsætte det.

Men man kan risikere, at man vælter med ens bil i kraftig blæst, og man kan sne inde et sted, for en snestorm kan være meget lokal.

Det kan få alvorlige konsekvenser for en både privat og for firmaet.

Så der er ingen grund til at risikere den chance som snedker.