Ondt i nakken? Rygsmerter? Døjer du med lænden? Eller måske genoptræning efter en ulykke? Der er mange årsager til at få hjælp fra en fysioterapeut. Men der er ingen tvivl om, at det kan være lige det, du har brug for. Så du kan få en bedre hverdag – uden smerter og irritationer. 

Bor du I Gjern eller omegn og leder efter en god fysioterapeut? Så skal du læse med her.

Find din fysioterapeut i Gjern

Holder du til i Gjern nær Silkeborg? Det kan være besværligt at tage hele turen ind til Silkeborg for at komme til fysioterapeut. Men der findes faktisk også gode fysioterapeuter i Gjern.

Det er bare med at undersøge dit lokale område eller søge online, så finder du helt sikkert en god fysioterapeut i Gjern tæt på netop dig.

En af disse er Gjern Fysioterapeut. Denne klinik ligger centralt i den mindre by. De har et utrolig godt og dygtigt team, der kan afhjælpe dine problemer med et væld af forskellige behandlinger.

Hvad kan en fysioterapeut hjælpe med?

En fysioterapeut er en behandler, der kan hjælpe dig af med mange tilstande. Det kan være noget, som er opstået efter en ulykke eller når du har dyrket sport. Det kan også være kroniske problemer med smerter eller pludseligt opståede problemer. 

Det kan være alt fra:

* Tennisalbue

* Hælspore

* Muskelsmerter

* Fibersprængninger 

* Skinnebensbetændelse

* Andre betændelsestilstande i muskler og led

Nogle af de behandlinger, en fysioterapeut bruger til at behandle med, er f.eks. akupunktur, kortbølgeterapi, laser-terapi, shockwave terapi og almindelige fysioterapeutisk behandling. Der er mange muligheder for, hvordan dit problem kan kommes til livs. 

Inden du tager til fysioterapeut er det naturligvis altid en god idé at konsultere med din læge, hvis du skulle være i tvivl. Du kan dog bestille tid til fysioterapeut både med og uden en henvisning. I samråd med fysioterapeuten får du klarlagt årsagen til dine smerter.