De fleste har før i sit liv stået på en rasteplads, og set hvordan diverse vognmænd parkerer de store biler med nem håndtering. Mange ser op til de store vinduer, og får et blik ind i en dagligdag der konstant udfolder sig med 110 kilometer i timen, på motorveje med et udsyn der hurtigt glider videre. 

Vognmænd er vores dagligdags helte

Overvejer du at flytte udenlands? Er du ikke helt sikker på om du kan overskue, at flytte dine møbler? I det tilfælde, er en vognmand din mand. Vognmænd tilbyder, som regel, mange forskellige slags løsninger, til sådanne tilfælde. Vognmænds arbejdstider, differere fra de normale 37 timers faste rammer, og er et arbejde der kræver en del specielle kompetencer. men har du brug for en bør du kontakte vognmand i århus.

Vognmændenes dagligdag bag det trofaste rat

Efter det amerikanske program, “ice-road truckers”, i 2016 blev lanceret, har programmet fungeret som katalysator for et nyt perspektiv på landevejsridderne. Vognmandslivet er i lang tid blevet associeret med beskidte rastepladser, toiletter ude af drift og junk food, tilberedt af pesticide ramte hænder. Dog efter programmet, “ice-road truckers”, er synet på denne livsform blevet ophøjet til en mere kollektiv accepteret, livsform.

Vognmænd til diverse opgaver

Står den nuværende udfordring og kræver en størrer flytning? Eller er tiden endelig kommet til at skifte branchen om til en karriere inden for byggeindustrien? Vognmandsbranchen tilbyder mange fordele, ved at være et fleksibelt erhverv, der kræver tålmodighed, lyst til flere timer i eget selskab og arbejdstider der rangerer helt fra natarbejde til de tidlige morgentimer. Som vognmand skal du have en lyst til at udforske eget sind, sammen med den febrilske strøm af asfalteret vej, der suser forbi.

Vognmænds livsstil er baseret på drengedrømmen vi alle har

De fleste unge drenge har på et tidspunkt drømt om en karriere, i det erhvervsmæssige liv. Mange har drømt om sliddet med hænderne, der efter flere timers hårdt arbejde, efterlader håndflader ru og styrkede.