En ombygning tager tid, og derfor bør man tænke over om man selv vil prøve, eller ansætte et firma til projektet. Vi kommer af den årsag ind på hvordan du kan finde en fantastisk tømrer, til at assistere dig med din renovering. Derfor får du her 2 forslag til, hvad du skal holde øje med, så du ikke er frustreret, efter du har betalt for en tømrer til at lave opgaven i din bolig.

Skal det klares af et godkendt firma?

Nogle projekter kræver tilladelse for at det må laves, derfor er det nødvendigt, at du finder ud af om det er tilfældet ved netop det du vil have lavet. Hvis det er nødvendigt, at man har godkendelse til at lave projektet, så må man ikke selv lave det, og ej heller bruge et firma der ikke har tilladelse. Hvis tømrerfirmaet ikke har den autorisation der er påkrævet, så vil arbejdet de laver nemlig som udgangspunkt være forbudt for dem at udføre eller kræve bestemt tilladelse. Det er også derfor, at det er nødvendigt, at du spørger om det kræver tilladelse, samt sikrer at tømreren har de der skal til, så de kan klare projektet.

Tjek dine rettigheder

Som med andre ting, så skal man ikke blot skrive under på en aftale i blinde. Det er også årsagen til, at det anbefales, at du gennemlæser dit tilbud, og i samme omfang finder dine rettigheder, hvis der kommer et problem. Få derfor gerne inkluderet i aftalen hvad der kan gøres, hvis du ikke accepterer resultatet. Det betyder af den årsag også, at du skal gøre dig nogle tanker om, om der skal skrives en forsikring ind til, hvis det udførte arbejde ikke holder i flere år. På den måde kan du sikre du dig selv på den bedste måde, så du ikke står med dårligt udført arbejde, eller pludseligt står med noget der ikke virker.