advertorial

Har du altid haft en vision om, hvordan din drømme have ser ud? Måske det er på tide, at du får realiseret din drøm til virkelighed, så du får skabt den perfekte oase i din baghave! En have er for mange et dejligt frirum, hvor de kan slappe af og nyde det gode vejr.

Det er her, man kan plante alverdens flotte bede, med blomster, planter eller urter. Hvis du elsker din have, men synes den trænger til en kærlig hånd, så skal du læse med her. Vi vil nemlig give dig nogle tips til, hvordan du får realiseret din havedrøm.

 

image

 

1. Lav en plan for din have

Hvis du gerne vil have lavet om i din have, så kan du starte med at skitsere, hvordan din have skal se ud. Måske du gerne vil fjerne nogle bede eller plante nogle nye, så du har plads til de urter eller blomster, du elsker. Du må gerne være kreativ og sætte nogle mål for dig selv. Det giver nemlig en motivation til at komme i gang. Selv de mindste haver kan blive til en flot og frodig oase, så du skal ikke lade dig stoppe grundt pladsmangel. 

 

2. Kontakt de rette personer

Det kan være, der er nogle opgaver, som er lidt uden for dit kompetenceområde og derfor må du kontakte professionelle. Dem er heldigvis en del af, og du kan finde anlægsgartnere, haveservices eller landskabsarkitekter, der gerne vil hjælpe dig med dit projekt. Sammen kan i blive enige om, hvordan din have skal se ud, eller de kan se på den plan, du har udarbejdet. Så kan de give dig gode råd på vejen til, hvordan I får realiseret din vision. 

 

3. Køb materialerne hjem

Du kan finde alverdens materialer, udstyr og redskaber i plantecentre eller på gartnerskoler. Sommetider har de udsalg i deres planteafdeling og du kan finde billige blomster, planter eller muld, som du kan bruge til dit haveprojekt. Hvis du ansætter et team af anlægsgartnere eller haveservice til dit haveprojekt vil de sørge for at indkøbe materialerne.