Psykoterapeutisk behandling af angst

02 oktober 2019 admin

I dagens Danmark kæmper mange tusind mennesker hver dag med angst lidelser, som i sværheds grad kan spænde fra almindeligt opslidende til direkte invaliderende. En stor del af de angst ramte mennesker lider af angst – for eksempel generaliseret angst, panikangst, social angst, OCD eller PTSD – i en grad, så de ikke kan føre en normal tilværelse – ja, faktisk i de værste tilfælde ikke engang gå uden for en dør. Angsten æder sjæle op, siger et gammelt ordsprog – og lader du din angst få herredømmet over dit liv, vil du hurtigt kunne mærke, at der er en stor sandhed deri.

Hvordan kommer jeg af med min angst?

Har du mistanke om, at du er ramt af en angst lidelse, bør du således hurtigt søge professionel hjælp. Du kan nemlig sagtens lære at leve med din angst uden at den tager styringen i din tilværelse. Dette er et spørgsmål om træning, og om at have de rette redskaber til at håndtere angsten. Og den kan du erhverve dig gennem terapi hos en angst specialist.

Kim Liljehult – terapeut og angst ekspert

Angst eksperten Kim Liljehult har igennem mange år beskæftiget sig med behandling af angst gennem psykoterapeutiske metoder. Kim Liljehults terapeutiske praksis er centreret omkring behandling af angst uanset type og sværhedsgrad. Hos Kim Liljehult vil du som angst patient opleve, at det er dig og din unikke manifestation af angsten, som sættes i centrum for behandlingen.

Kim Liljehult benytter sig ganske vist af evidens baserede og veldokumenterede metoder, men dette er ikke ensbetydende med, at hans behandlinger er standardiserede. Hvert behandlings forløb er unikt – lige som hvert af angstens mange ansigter også er det. Du er i sikre og professionelle hænder under et behandlingsforløb hos Kim Liljehult.

Du kan få mere information om angst behandling på angstekspert.dk