Professionel kranløfning og transport

19 januar 2020 signe_hansen

Transport er ikke for amatører. Det ved eksperterne, fordi de har oplevet på egen krop, hvilke udfordringer der er ved at fragte tonsvis af asfalt og råstoffer tværs over landet eller hjælpe med at løfte tunge materialer. Det betyder dermed også, at de ved præcis, hvad der skal til for at løfte en sådan opgave let, gnidningsfrit og professionelt.

Hos Aalborg Vognmandsforretning A/S leverer de ligepræcis løsninger i transport- og entreprenør-sektoren. De stiller et stort hold på over 100 personer, der har mange års erfaring i branchen, og som derfor ved hvad forskellige opgaver kræver. De har 5 typer lifte, der kan dække ethvert behov på byggepladsen. Derudover tilbyder de krankørsel, hvor de kan tage byrder 64 meter ude og løfte op til 60 tons tæt ved kranen. Det betyder at stilladser og maskiner let flyttes uden at belaste ting, der ikke må belastes. Aalborg Vognmandsforretning A/S er eksperter i kran- og hejseopgaver, maskintransport, rydning af snetryk fra tage og høje bygninger, transport af containere og både, samt levering af diverse materialer.

Står du og skal af med affald kan du hos Aalborg Vognmandsforretning A/S leje containere, så du kan komme af med byggeaffald eller opbevare materialer indtil du skal bruge det.

Aalborg Vognmandsforretning A/S er certificeret med ISO18001 – Sundheds- og sikkerhedsledelsessystem, ISO9001 – Kvalitetledelsessystem og ISO14001 – Miljøledelsessystem, der sikrer et stort ansvar for at løfte opgaverne på en hhv. miljømæssig forsvarlig måde, for en god arbejdsproces, der tager hånd om både kunder og ulykker, samt forhold i sundhed og sikkerhed. Du er derved sikret en høj standard både når det gælder arbejdsmoral, ansvaret over for kloden og sikkerhed for medarbejdere og kunder, så ingen kommer til at lide unødvendige tab. Aalborg Vognmandsforretning A/S har hjemme i Nordjylland, men hjælper i hele landet, skriv ind allerede i dag med din udfordring på deres hjemmeside: http://aalborgvognmandsforretning.dk/