Professionel hypnose i Aabenraa

13 september 2021 astrid_pedersen

Trænger du til effektiv terapi med hurtige og mærkbare resultater? Så skulle du tage og prøve hypnose.

Hvordan bruges hypnose?

Hypnose og hypnoterapi har vundet stor popularitet og vid udbredelse inden for alternativ behandling i løbet af de seneste årtier. Du har sikkert hørt om hypnose i forbindelse med ryge afvænning.

Rigtig mange inkarnerede rygere har med succes lagt smøgerne på hylden efter et hypnose forløb på blot få sessioner. Motivationen for at kvitte røgen forstærkes med hypnose – og dette gør incitamentet større til selv at føre planen ud i livet.

Pludselig går det stærkt. Og inden man har set sig om er man lykkelig ex ryger uden trang til at genoptage den dårlige vane.

Hypnose for bedre selvværd

På samme måde forholder det sig med rigtig mange andre forskellige afhængigheder, vaner og misbrug. Hypnose bruges ofte som led i behandling mod overspisning som er betinget af tvangstanker, eller imod angst relaterede vaner som for eksempel ocd.

Du kan dog også godt have glæde af hypnose eller hypnoterapi selv om du ikke døjer med en mental lidelse. Har du en tendens til at være nedtrykt og føle dig hæmmet af et lavt selvværd kan en dygtig hypnoterapeut rette op på dette gennem målrettet hypnoterapi.

Din terapeut vil så at sige kunne skyde genvej til dit underbevidste sind og erstatte de forestillinger du har om dig selv med mere formålstjenlige af slagsen. På den måde kan du faktisk hurtigt komme på benene igen hvis du har været ned og ligge som følge af sjælelig og åndelig udmattelse – eller måske har kæmpet med en personlig eller eksistentiel krise.

Hvor kan jeg gå til hypnose i Aabenraa?

Er du bosat i det Syd eller Sønderjyske kan du vælge den dygtige hypnoterapeut Nicole Hertz som din hypnotisør. Klik ind og læs mere på nicolehertz.dk