Du har måske hørt om akupunktur, men er ikke helt sikker på hvad de tynde nåle skal gøre godt for. I det følgende kan du læse en kort gennemgang af akupunkturens helbreds fremmende og godgørende virkninger for krop og sjæl.

Hvordan kan akupunktur hjælpe mig?

Akupunktur er en behandlings form, som faktisk har ret så mange muligheder for anvendelse. Idet akupunktur arbejder med kroppens helhed som udgangspunkt, er der faktisk nærmest ingen grænser for hvorledes man kan bruge akupunktur til at helbrede og lindre dårligdomme og smertefulde tilstande i legeme såvel som i sjæl.

Blandt de lidelser, som har gode indikationer for bedring ved akupunktur, finder vi blandt andet allergier, her under høfeber, astma og bronkitis, betændelse i bi og kæbe hule, diverse komplikationer som hidrører fra diabetes, fibromyalgi, en lang række gigt sygdomme, hovedpine og migræne, eksem, helvedesild og acne, forskellige autoimmune sygdomme og syndromer, problemer med kredsløb, og flere forskellige mave og tarm lidelser og fordøjelses problemer.

Akupunktur kan også anvendes i forbindelse med regulering af højt og lavt blodtryk samt som element i behandling af afhængighed af eksempelvis nikotin, alkohol eller hårde stoffer. Lider du af svære menstruations smerter, kan regelmæssige akupunktur forløb lindre disse på længere sigt, lige som akupunktur kan hjælpe med afbalancering af dit hormonelle system. Og så er der meget, der tyder på, at du med fordel kan inddrage akupunktur som et led i din stress behandling, idet akupunktur kan hjælpe dig til at sove bedre og dermed undgå træthed og udbrændthed.

Hvor kan jeg få akupunktur i Odense?

I Odense finder du klinik Bon Santé, som gennem flere år har hjulpet masser af klienter til en sundere og mere smertefri tilværelse ved hjælp af akupunktur. Hos Bon Santé finder du udelukkende dygtige og erfarne certificerede behandlere med flere års erfaring. Læs mere på bonsante.dk