Når man søger støtte som elektriker i vildfarelse

24 oktober 2019 admin

Der eksisterer praktisk talt mange situationer, hvor man kan søge støtte som elektriker.

De mest gængse er nok, hvis man søger støtte eller fonde til at oprette ens selskab, hvor der ofte kræves en del grundkapital at kunne lægge, hvis man ikke lige har sparet den slags sammen selv, kan låne det af venner eller familien, og banken måske ikke er med på ens plan.

Det kan andre jo være, men man kan også søge støtte til for eksempel en udvidelse af forretningen eller oprettelse af en ekstern enhed eller ved at forsøge sig ud i et nyt gebet.

Alle disse ting har man let ved at beskrive, skitsere og måske fremvise nogle planer for, der også kigger langt ud i fremtiden, hvordan det skal komme støtteren til gode.

Men hvad gør man i de situationer, hvor man måske føler, man er på rette spor, har en god mavefornemmelse og er ved at søsætte et projekt, som man ikke helt kan beskrive?

Det nemmeste ville jo være, hvis man kunne overføre ens begejstring og troen på projektet til dem, man søger støtte hos, så de kunne mærke, hvor meget man var sikker i ens sag; specielt hvis de ikke kender en så godt, og man derfor ikke har opbygget det store tillidsforhold endnu.

Men det kan jo ikke lade sig gøre endnu.

Derfor må man indtil falde tilbage på ens gode renommé og forsøge at forklare, at man har haft mange succeser tidligere i ens erhvervsliv, og at man sagtens kan gøre det samme igen, fordi man har høstet så megen erfaring, at det næppe kan gå galt.

Andre vil endda måske gerne stille sikkerhed for dig som elektriker med store planer og projekter, og de kan stå inde for dig, så hvis du virkelig skal ud over stepperne, så er det med at trække veksler på alle, du kan få til at tale din sag.