Hvis vi bare starter på torvet i Køge angående spørgsmålet om, hvor der kunne være brug for gulvafslibning i Køge, så har man her nogle gamle bygninger fra det ældste dateret bindingsværkshus på en sidegade til det gamle rådhus – som der før da havde fængselsceller i sig!

Her kunne der godt blive brug for gulvafslibning for at bevare de gamle trægulve, men man skal være varsom med, hvordan man gør det, for nogle af de gulve kan være bevaringsværdige og nogle sjældne af slagsen, så man skal forsøge at restaurere dem og ikke forny dem som sådan.

Når man så bevæger sig lidt længere ud af byen, så kommer man til nye iværksætterområder, hvor man både møder det gamle og det nye, for der er bygget nyt til, men mange iværksættere har også rykket ind i gamle bygninger, der tidligere stod tomme.

Her kunne der måske også trænge til en gulvafslibning.

Andre steder i Køge der kan have brug for en gulvafslibning

Der bliver også bygget meget nyt i Køge for tiden, og det kan jo ikke afvises, at mange af disse bygninger, hvoraf mange er offentlige og institutioner, kunne ligge inde med noget tyndt eller tykt trægulv, som man løbende skal holde ved lige, så det stadig kan se nyt ud efter et par år.

Rykker man videre ud fra Køge til oplandet, så er der også mange gamle små og charmerende landsbyer, der byder på en del trægulve, der også kunne trænge til at få sig en gulvafslibning, så de kan se nye og flotte ud.

Således er der rigeligt at tage sig til af gulvafslibningsopgaver, om man er til det nye, det gamle eller det kommende.

Der skal i hvert fald nok være nok arbejde at hente i Køge for de folk, der arbejder med gulvafslibning i det daglige.