Du behøver ikke at være decideret frankofil for at holde af det klassiske franske køkken. Det lækre cuisine har bragt mange velsmagende retter til bordet – og det er ikke uden grund, at gourmet’er og kulinariske afficionados strømmer til Frankrig og landets mange restauranter for at at smage disse.

Restaurant Piaf – din franske restaurant i Silkeborg

Du behøver heller ikke at tage til Frankrig for at nyde godt af den franske mad tradition. På Restaurant Piaf i Silkeborg får du alle de lækre retter tæt på – eller måske endda bragt til døren!

Mad ud af huset fra Restaurant Piaf

Som de fleste moderne restauranter tilbyder Restaurant Piaf selvfølgelig også en catering ordning, hvor du kan bestille mad ud af huset til dine arrangementer. Uanset om du skal afholde en familie fest, eller om du skal bespise et større selskab i forbindelse med en firma frokost, kan Restaurant Piaf være behjælpelig med lækre buffet anretninger i alle størrelser og former.

Du kan for eksempel vælge den populære klassiske Restaurant Piaf buffet, som blandt andet tæller torskesouffle med bulgursalat, piment og friske urter, grøn salat med tomat, mozzarella og oliven, porchetta (roulade af gris) med rødløgs relish, håndpillede rejer med estragon, gulerod og agurk samt kalveskank med valnød, tyttebær, persille og sky sauce – alt tilberedt til perfektion, og klar til at servere til dit selskab.

Til den stående buffet kan tapas buffet’en anbefales. Her er samtlige anretninger tilberedt i mundrette portioner – nem at balancere på en lille tallerken ved en reception. Tapas buffet indeholder blandet andet klassikere så som pintxos (som er en slags pindemadder) med kogte vagtelæg i gele med rejer, rejesalat med mayonnaise og citron, taskekrabbesalat og ristet foie gras med syltet kvæde og balsamico samt mange andre lækkerier fra Restaurant Piafs opfindsomme køkken.

Du kan læse mere om såvel restauranten som om mad ud af huset fra Restaurant Piaf på restaurant-piaf.dk