Lad lyset komme ind

09 april 2020 pia_nielsen

En solstråle gennem vinduet kan være en livgivende oplevelse i en travl hverdag, men er dine ruder rene nok, til at du kan nyde solens stråler? Hvis du ikke har tid til at pudse vinduer jævnligt, så hyr en professionel til at gøre det engang i mellem. Så har du tid til at nyde de solstråler, der rent faktisk kan komme ind gennem vinduerne. 

Er professionel vinduespolering ikke dyrt?

Ikke så dyrt, som du tror – du kan nemlig trække det fra som håndværkerfradrag på skattesedlen. En vinduespudser tæller som en håndværker, fordi de er hjælp udefra. Rene vinduer er desuden en del af vedligeholdelsen af din bolig, så på den længere bane er det måske for dyrt at lade være?

Prisen er individuel fra opgave til opgave, fordi flere ting spiller ind, når prisen skal fastsættes. Først og fremmest antallet af vinduer og størrelsen på dem. Dernæst hvor meget du ønsker rengjort og endeligt placeringen af vinduer. Vinduer, der kan rengøres uden brug af stige og uden at buske eller andet står i vejen, er billigere end vinduer, der er svært tilgængelige. Mange sprosser kan også hæve prisen på en vinduespolering. Det handler ganske enkelt om tidsforbruget og tilgængeligheden på vinduerne. 

Hvad inkluderer en vinduespudsning?

Når du hyrer professionelle vinduespudsere, som eksempelvis https://www.jims.dk/vinduespudsning, afgør du altid selv, hvad du gerne vil have rengjort. Du kan få pudset både ude og inde og vasket rammerne på ruderne i samme ombæring. Foretrækker du at klare det indvendige selv og blot en gang i mellem at få rammerne med, så er det også muligt. 

Du kan hyre en vinduespudser efter behov – både til privaten og firmaet – eller du kan aftale besøg med faste mellemrum. Vær opmærksom på, at nogle perioder om året bliver vinduerne mere beskidte, og har derfor brug for en ekstra omgang.