Lad din tandlæge hjælpe med et tandimplantat

08 juni 2020 astrid_pedersen

Har du beskadiget en eller flere af dine tænder i en grad som umuliggør reparation med fyldning eller en kunstig tandkrone? Så kan det være relevant for dig med et tandimplantat. Et tandimplantat isættes hvis en tand er så kraftigt beskadiget at det ikke kan lade sig gøre at bevare roden.

Det kan for eksempel være at tanden er flækket hele vejen igennem, eller at tandens rod er hårdt angrebet af tandrods eller rodspids betændelse. I så tilfælde kan tandlægen vælge at fjerne hele tanden med rod, krone og alting, og i stedet isætte et tandimplantat.

Dette foregår ved at tandlægen borer et hul i kæbe knoglen, hvori implantatets base – den såkaldte fikstur – isættes. På fiksturen, som er fremstillet af titanium, monteres et mellemstykke, som gør det ud for tandens kerne. Herefter tilvirkes en kunstig tandkrone, som ligner de øvrige tænder. På den måde er der ingen der kan se at du har et tandimplantat.

Mange mennesker vælger at få et tandimplantat fordi en af deres tænder volder dem problemer. Har du for eksempel en tand som er ekstra skrøbelig på grund af en rodbehandling kan et tandimplantat være en løsning for dig.

Hvor laves der tandimplantater i Holbæk?

Hvis du som bosiddende i Holbæk eller nærmeste omegn leder efter en kompetent tandlæge klinik, som kan hjælpe dig med at få isat et eller flere tandimplantater, kan du med fordel vælge Tandklinikken Brogade. Tandklinikken Brogade har, som navnet måske antyder, sin beliggenhed i Brogade i det centrale Holbæk – tæt på offentlig transport, og med gode adgangs forhold.

Hos Tandklinikken Brogade kan du få en dygtig og erfaren tandlæges vurdering af dine muligheder for at få isat et tandimplantat. Og skulle tandlægen finde at du er en velegnet kandidat hertil, kan du få udført professionel isættelse af tandimplantat inklusive tilvirkning og montering af tandkrone for en yderst rimelig pris.

Du kan læse mere på tandklinikkenbrogade.dk