Lad din elektriker i København hjælpe med kablerne

15 december 2021 astrid_pedersen

advertorial

Skal du bygge om eller renovere din bolig? Så har du brug for de rette håndværkere og fagfolk, her under en dygtig autoriseret elektriker eller el installatør.

Hvornår har jeg brug for en elektriker?

Visse former for el arbejde i boligen må udelukkende udføres af autoriserede fagpersoner. Dette gælder for arbejde som vedrører det der kaldes de faste elektriske installationer.

De faste installationer er karakteriseret derved at du ikke umiddelbart kan skrue dem løs og fjerne dem fra bygningen. Det betyder at du for eksempel gerne selv må skifte en pære som er sprunget.

image

Du må også godt selv udskifte lampen hvis du følger anvisningerne angående samlinger nøje. Men skal der trækkes kabler til et nyt strømudtag fordi du vil opsætte en lampe et andet sted skal der en autoriseret elektriker eller el installatør på banen. Og skal der udføres yderligere ændringer som vedrører installationerne er det ligeledes en autoriseret fagperson som skal forestå disse.

Grunden til at det ikke er tilladt for sig som menigmand selv at løse disse opgaver er at det er forbundet med alt for stor en risiko. Ud over det at du kan risikere elektrisk stød kan du også afstedkomme situationer som er farlige for dig og andre beboere i ejendommen.

En kortslutning kan forårsage elektrisk brand som lynhurtigt kan brede sig mellem etager. Og hvis der er overgang i systemerne kan dine husholdnings apparater og hvidevarer forvandles til veritable dødsmaskiner for alle som bruger dem.

Hvor finder jeg en dygtig elektriker i København?

Leder du efter en elektriker eller el installatør som kan hjælpe dig med installationerne i din bolig i København kan du finde hvad du søger hos Søkvist El-Anlæg A/S. Søkvist El-Anlæg A/S er et professionelt elektriker firma med fysisk beliggenhed i Herlev. Du kan læse mere om Søkvist El-Anlæg A/S på hjemmesiden sokvist.dk