Kan man selv lave en slags køleservice?

17 maj 2020 anders_lundtang_hansen

Der er flere måder, hvorpå man kan lave en afart af køleservice med de midler, man selv har ved hånden, eller som det ikke kræver så meget, at man lige anskaffer sig eller laver.

Men det vil nok næppe komme bare tilnærmelsesvis op på siden af den professionelle form for køleservice, som vi kommer med en stor anbefaling af til slut i denne artikel.

Med køleservice mener vi i denne henseende, at man sørger for at nedkøle nogle ting, som der helst skal være på køl eller frost.

Det nemmeste her er selvfølgelig, at man lægger det i fryseren eller køleskabet, men hvis man ikke lige befinder sig et sted, hvor man har den slags hvidevarer til rådighed, så er der andre måder, man kan bevæge sig frem med.

Som oftest handler det jo om, hvor nedkølet det kræver, at den givne enhed er, men man kan for eksempel lægge tingene i et rum, der er kendt for at være koldt – det kunne være kolde drikke i et kælderrum.

Man kan i samme ombæring køle drikkene endnu mere ned ved at smide dem i et bassin med isvand eller isterninger i; her er der selvsagt begrænset tid på, hvor længe man kan benytte den metode, men den er meget brugbar til for eksempel en udendørsfest.

Ellers kan man samtidig også bruge de lettere moderne coolere, som man kan sætte om en flaske eller dåse, så den holder sig koldere, end hvis den ikke havde sådan en på sig.

Har man det bare selv varmt, så kan man jo pifte med et blad eller lignende for at blive kølet kortvarigt ned, man kan sætte en blæser til, eller man kan puste på hinanden.

At lægge en kold klud på panden kan også afhjælpe mod varmen i et godt stykke tid.

Angående vores anbefaling til professionel køleservice, som er det værd her gang at vælge GiveKoleservice.dk.

Besøg dem på https://www.givekoleservice.dk/