Kan gardinbussen i København også køre andre steder hen?

21 juli 2020 anders_lundtang_hansen

Det er stadig så hyggeligt at se sådan en type bil som en gardinbus, der er forholdsvis minimal i det, køre rundt og komme ud til kunderne og potentielle af slagsen med vareprøver eller hele gardiner.

Man kan desværre frygte, at den slags forsvinder med tiden, som man effektiviserer og finder måder at komme ud med gardiner på, hvorfor den type bil vil forsvinde, men omvendt bør man også passe på med at romantisere den slags og ubevidst spænde ben for fremskridtet.

Men det er samtidig også klart, at sådan en bil sjældent er beregnet til at køre særligt lange ture, så hvis man for eksempel søger gardiner i det nordlige Jylland, så er der jo ingen grund til at bestille den slags fra København med gardinbussen.

Er der tale om nogle gardiner, man kun man finde i København, så bør man næsten få dem sendt på en anden måde, end ved at gardinbussen skal køre så langt med dem.

Arealmæssigt kan man jo så også tale om, hvor grænsen i København går, for taler man om det indre København, yderområderne, forstæderne eller måske hele oplandet med?

Disse områder kan gardinbussen i København jo nok godt køre ud til, hvis der er behov for det, medmindre man har en politik om, at det gider man ikke eller vil ikke.

Måske har man også selv udlagt, hvor man selv betegner København til at være, og det kan man læse nærmere om på firmaets hjemmeside eller spørge dem om, hvor grænsen går.

Så kan det da være, at denne gardinbus gør en undtagelse, hvis der er tale om en tro kunde, der er flyttet længere væk, eller kunden har svært ved at komme frem og tilbage til butikken selv.

Gardinbussen i København vælger i så fald selv, hvor grænsen til at køre ud går henne.