Hvornår skal man bruge termisk sprøjtning?

10 maj 2020 cecilie_mortensen

Termisk sprøjtning er en af de ting, som man måske ikke lige er stødt på før. Ikke desto mindre så kan det være utrolig effektivt, hvis man har en maskine i industrien, som er gået i stykker. 

Når en maskine ikke virker som den skal, så kan det betyde, at dele af en produktion sættes i stå. Derfor er det også vigtigt, at man relativt hurtigt kommer igang igen. En af de måder man kan komme det på, er ved termisk sprøjtning. 

Her kan termisk sprøjtning bruges? 

Når man har en enkelt sliddel af de en maskine, som skal erstattes eller repareres, så kan termisk sprøjtning være løsning. Her går man ind og arbejder med at reparere og styrke sliddelen. Rent faktisk kan termisk sprøjtning forlænge levetiden op til 5 gange. Det er nemlig en proces, som giver sliddelen er højere slidbestandighed. 

Når man bruger denne metode, så får man en væsentligt billigere løsning, end hvis man blot anskaffede sig en helt ny maskine – det giver også sig selv. Derudover så er det en billigere løsning, når man bruger firmaet Thybotech. De kan nemlig levere det gode og holdbare arbejde, mens de købere billigere sliddele som de derefter arbejder på. Og hvem vil ikke gerne spare penge, hvis det samtidig ikke går ud over den kvalitet, som man kan få leveret? 

Thybotech har arbejdet i branchen siden 2007. De må derfor også siges at have solid erfaring i branchen, når det kommer til termisk sprøjtning. Og det er noget, man vil kunne mærke, når man hyrer dem til en given serviceopgave eller reparationsopgave. Det kan altid godt svare sig, at man ved, hvor man skal hente den hjælp, som man skal bruge, når uheldet er ude. Det kan nemlig gøre, at man hurtigere kan blive kørende igen med ens arbejde eller produktion.