Som formand for bestyrelsen for en boligforening – det kan for eksempel være en ejer- eller en andelsboligforening – har du det overordnede ansvar for ejendommens drift og administration. Herunder sorterer bygningernes og de fælles arealers vedligeholdelse.

Til dette formål kan du med stor fordel få hjælp udefra, for eksempel fra et professionelt ejendomsservice firma. Her vil du kunne få assistance i forbindelse med eksempelvis trappevask, rengøring af fælles indendørs og udendørs områder, vinduespolering og oprydning i affaldsskure og lignende.

Dit ejendomsservice firma kan også hjælpe dig med ad hoc opgaver som for eksempel snerydning eller oprydning af kælder eller loftsrum. Og så har dine beboere trygheden af at vide hvem de skal ringe til hvis det brænder på – for eksempel hvis der springer et vandrør, eller hvis strømmen går i opgangen. 

Hvem er Lyngby Rengøring og Ejendomsservice?

Lyngby Rengøring og Ejendomsservice er et rengørings og ejendomsservice firma, som tilbyder alle former for rengøring til private kunder, erhvervs virksomheder og offentlige institutioner. Lyngby Rengøring og Ejendomsservice servicerer blandt andet en lang række bolig foreninger og ejendomme i den nordlige del af Sjælland, og hjælper i denne forbindelse med den daglige drift og rengøring af såvel fælles arealer som fraflyttede lejemål.

Hos Lyngby Rengøring og Ejendomsservice er du garanteret en på én og samme tid personlig og professionel behandling når du henvender dig med henblik på et tilbud vedrørende rengøring eller ejendomsservice. Lyngby Rengøring og Ejendomsservice sætter en stor ære i at opretholde de høje standarder, for kundernes tilfredsheds skyld – og i at aflevere et stykke vel udført arbejde.

Når du vælger at overlade opgaven med servicering af din ejendom til Lyngby Rengøring og Ejendomsservice kan du således være sikre på at denne løses til et rent tolvtal – og at din ejendoms fælles arealer er i sikre og professionelle hænder. Læs mere på https://www.lyngbyrengøring.dk/ejendomsservice