Hvorfor gå til tandlægen?

05 april 2020 astrid_pedersen

Du er sandsynligvis lige fra barnsben blevet instrueret i vigtigheden af at passe sine tandlæge besøg – også som voksen. Er du vokset op inden for de seneste fem årtier, har du i løbet af hele din skoletid gået til skoletandlægen, og ad den vej fået sikret sunde tænder i dine første leveår.

Men efter at voksenlivet har taget over, har du nok ikke været så flinkt til at gå til tandlæge. Og det er en skam – for med regelmæssige kontrol besøg hos din tandlæge kan du faktisk forebygge en lang række lidelser, som potentielt kan koste dig dine tænder.

Tandlæge Tove Klose – din tandlæge i Vejen

Leder du efter en tandlæge i nærheden af din bopæl i vejen, kan du trygt vælge Tandlæge Tove Klose. Tandlæge Tove Klose er en etableret tandlæge klinik med en dygtig stab af veluddannede tandlæger, tandplejere og klinik assistenter, som alle står klar til at hjælpe dig med at bevare dit sunde og smukke smil intakt.

Når du sætter dig i stolen hos Tandlæge Tove Klose, er du i trygge og professionelle hænder. De kompetente medarbejdere hos Tandlæge Tove Klose har mange års erfaring med forebyggelse og behandling af tand skader og lidelser i tænder og i tandkød, og klinikken har som erklæret mål at minimere dit behov for tandlæge besøg. Derfor vil hvert eneste kontrol besøg og tand tjek blive udført med omhu og akkuratesse, således at intet bliver overset.

Tandlæge Tove Klose er i besiddelse af det mest moderne udstyr til undersøgelse, diagnosticering og behandling af diverse tand problemer – og enhver ansats til dårligdomme vil blive fanget inden den når at udvikle sig. Selvfølgelig forudsat, at du passer dine årlige eller halv årlige tandlæge besøg, således at din tandlæge altid har styr på dine bisser!

Bestil tid til en indledende konsultation og et tand tjek hos Tandlæge Tove Klose på tandlaegetoveklose.dk