Tandimplantater giver den mest naturlige erstatning for manglende tænder. I modsætning til andre muligheder for tandudskiftning glider eller klikker tandimplantater ikke, når du taler, griner eller spiser. Og de hjælper med at holde dit kæbeben sundt, så din ansigtsstruktur forbliver intakt.

Derfor er implantater den bedste mulighed

Kunstige tandrødder, lavet af biologisk kompatibelt titanium, bliver forankret i dit kæbeben. Når dit kæbeben vokser sammen med titanroden, fastgør tandlægen en kunstig tand. De nyligt implanterede tænder ser ud og føles som rigtige tænder, hvilket er en af ​​de primære fordele ved implantater.

Ingen særlig behandling

Udover at implantater ser ud og føles som dine rigtige tænder, betyder det også, at du passer på dem på samme måde som rigtige tænder, dvs. tandtråd og daglig tandbørstning. Så heldige er dem der har valgt tandproteser ikke. Man skal gøre en hel masse for at holde en tandprotese sund.

Implantater er fastgjort permanent i munden, så du behøver aldrig at bruge specielle blødgøringsløsninger eller omhyggeligt håndtere en protese.

Hold kæben sund

Dit kæbeben kræver konstant stimulering for at undgå forringelse. Titaniumstængerne smelter sammen med dit kæbeben og giver den nødvendige stimulus til at holde din kæbe sund.

Ved at have en lige rækker af tænder undgår du desuden at lægge for meget pres på en bestemt del af din mund. Ved at sprede trykket, forhindrer du skader eller erosion af tænder og tandkød.

Lettere justeringsperiode

Implantationsprocessen tager et par måneder, hvorimod tandproteser kan erstatte manglende tænder hurtigere. MEN tandproteser er faktisk sværere at vænne sig til. Nogle får kvalme og en stigning i spytproduktionen. Tandproteser kan irritere munden og give sår. Der er også en justeringsperiode for at tale og tygge.

Tandproteser kan glide rundt i munden, især når du siger bestemte ord. Du kan øve dig på at tale og tygge med proteser eller overveje en tandimplantatbehandling og aldrig mere bekymre dig om proteser, der flyver ud af munden, når du hoster eller nyser.

Er du blevet nysgerrig på tandimplantater, så kontakt en tandlæge og hør mere om tandimplantater i Holbæk.