Hvordan ved du, at du har med en autoriseret elektriker i Greve at gøre?

21 november 2021 anders_lundtang_hansen

Hvis du selv er elektriker, så ved du også, om du er autoriseret eller ej, og så kan du måske lave nogle opgaver i dit eget hjem med elektriciteten, men her skal man også huske, at der kan være andre regler, der gør sig gældende.

Men hvis du ikke er det, så kan det være, naboen er bedre til den slags end dig, så du spørger, om vedkommende kan hjælpe med nogle el-artikler derhjemme, men så skal man også lige se på, hvad man beder vedkommende om at gøre.

Det er jo ikke et problem, hvis vedkommende lige skal se, hvorfor en lampe ikke lyser, hvis problemet bare er, at stikket ikke er sat godt nok i, men hvis man er ude i at trække ledninger, installere kontakter og meget andet, så skal man lige vide, om naboen er autoriseret eller ej, da det oftest er den slags opgaver, som der er autoriseret af slagsen, som der skal lave.

Og så skal du også bestille naboen via sit firma til at udføre arbejdet.

image

Det er til at finde ud af, om den her elektriker i Greve er autoriseret

Så det nemmeste er nok her i Greve, hvor opgaven består, at du finder frem til en elektriker på nettet, i telefonbogen eller på en anden måde, som du så hyrer til den større eller mindre opgave, som der skal løses derhjemme.

Men bare fordi man er opført ved at blive fundet frem til via en søgning, så er det jo ikke sikkert, at vedkommende er autoriseret.

Det kan man så spørge vedkommende om, hvis man er i tvivl, for man kan selv få problemer, hvis man får elarbejde udført af en elektriker, der ikke er autoriseret.

Mange af disse elektrikere skriver dog om den slags på deres hjemmeside, og hvis de løj med den slags, ville de ende i problemer, så det kan man som regel stole på.