Hvordan kan du som kunde vurdere en tømrer og snedker?

11 november 2019 admin

Står du og skal have bygget eller renoveret et projekt i enten privat eller erhvervsregi, kan det være en fordel at forhøre dig hos din lokale tømrer og snedker. Der er oftest flere om budget, og det kan derfor være en jungle at finde frem til, hvem der er bedst egnet til at hjælpe dig med din opgave. Det er klart at prisen spiller ind, hvorfor det også kan variere i prisen efter, hvem du vælger til opgaven. Uanset hvad kan det være en fordel at overveje en tømrer eller snedker, der er medlem af Byg Garanti. På denne måde kan du være sikker på kvaliteten af arbejdet og har samtidig din sikkerhed for at få hurtig og nem erstatning, hvis der opstår fejl, sjusk eller andet under eller efter arbejdet. 

Hvad bør du undersøge, inden du vælger en tømrer og snedker?

Hvis det er et større byggeprojekt du skal have hjælp til, kan det være en god tommelfingerregel at tjekke op på den lokale tømrervirksomhed. Det er en fordel, hvis de har eksisteret længe, da der dermed er en mindre chance for, om de skulle gå nedenom og hjem midt i dit byggeprojekt. 

Det er også klart en fordel at mødes med den lokale tømrer og snedker og få fortalt og specificeret, hvad dine ønsker er til opgaven. På denne måde kan I bedre forventningsafstemme opgavens omfang, og dermed har det bedste grundlag for at komme med et kvalificeret bud på at løse opgaven. Her kan du også have mulighed for, at se tømren i øjnene og mærke efter i maven. 

Hvis du derfor overvejer en tømrer eller snedker til enten en mindre eller større byggeopgave, kan vi anbefale dig at kontakte https://www.ebkaps.dk/. Her kan du også læse nærmere om, hvad de kan tilbyde og se nogle af de kundereferencer de har.