Hypnoterapi er på ingen måde noget nyt, så man kan selv finde hypnoterapi i Hjørring så langt oppe i Jylland, selvom man siger, at Jylland er bagud på nye tendenser, hvilket siger noget om, hvor meget fremme det er kommet med hypnoterapi.

Det har været mere populært, end det er nu, men det betyder bare mere, at det ikke er oppe i medierne, som det var før i tiden.

For bare nogle årtier siden, da TV’et var blevet godt udbredt, så havde man faktisk udsendelser og indslag, hvor det handlede om at hypnotisere seerne. Det kunne være med sådan noget som at holde op med at ryge.

Langt tidligere før da brugt hypnotisører det som underholdning i teatre med videre, hvor noget af det måske var mere planlagt end andet.

Hypnoterapi kan sagtens virke på DIG!

Kort fortalt er hypnose den slags, hvor man går ind og manipulerer en person til at gøre noget, som man ellers kan have svært ved at gøre selv.

Manipulation er dog måske lidt det forkerte ord at bruge, for det er angiveligt ikke muligt at hypnotisere en person til at gøre noget, som vedkommende ikke vil.

Men lad os sige, at du lider af noget angst målrettet noget specifikt. Du har prøvet alle mulige kneb for at komme det til livs uden held.

Så er hypnoterapi der, hvor man går ind og lader ens bevidste forsvarsværker slappe mere af, og man forsøger at programmere sindet bevidst og ubevidst til ikke at have den her frygt.

For nogle kræver det mange omgange terapi, mens der for andre bare er tale om et fåtal.

Det gennemgående er dog her, at vedkommende er indstillet på at få hjælp, for ellers vil det blive meget svært at få til at virke, hvis man modvirker det på forhånd.

Men det kan således være en mulighed for dig at slappe for en masse skavanker!