Hvordan havner du hos den helt rette stenhugger på Lolland?

30 juni 2022 silje_hansen

editorial

Har du også et ønske om at havne hos den helt rette stenhugger på Lolland? Men er du i tvivl om, hvordan det bliver en realitet? Så lad os hjælpe dig her. For ved at holde ekstra øje med et par forskellige ting, kan du hjælpe dig selv godt på vej. 

Tips til at havne hos den bedste stenhugger på Lolland

Hvem har været i faget i lang tid? 

Det første tip til at havne hos en god stenhugger på Lolland er, at du ser på antallet af år, som vedkommende har været i faget. For hvis der er et fag, som bestemt kræver finesse, erfaring og øvelse, så er det stenhuggerfaget. Derfor kan det heller ikke være til at undgå at se, når en stenhugger har mange års erfaring bag sig.

stenhugger

Kan stenhuggeren hjælpe lige netop dig?

Det næste tip er, at du undersøger, om stenhuggere kan hjælpe lige netop dig. Det vil sige, har stenhuggeren allerede solid erfaring med det, du skal have lavet? For lige når det kommer til en stenhugger på Lolland – eller andre steder i landet – så laver de mange forskellige ting. Du behøver derfor ikke kun henvende dig til vedkommende, når det drejer sig om en gravsten.

Se billeder af vedkommendes arbejde

Du kan med fordel undersøge, om du kan finde billeder af din kommende stenhuggers arbejde. For så kan du allerede her se, hvad vedkommende er i stand til at lave – og hvad du tænker om stenhuggerens arbejde. 

Hvem snakkes der godt om? 

Som det sidste kan du undersøge, hvilken stenhugger på Lolland der snakkes godt om. For det kan kun være med til bekræfte eller afkræfte, hvem der kan være god grund til at opsøge. Find derfor også gerne kundeanmeldelser på ratingsider, sociale medier m.m., hvor du kan få en del i andres erfaring med stenhuggeren.