Hvor kan jeg finde en blomsterhandler i Nakskov?

05 april 2020 astrid_pedersen

Leder du efter en blomsterhandler i Nakskov, som har online butik og tilbyde levering til døren, kan du med fordel tjekke Kristine Damsted Blomster. Kristine Damsted Blomster er en blomsterhandler i Nakskov, som har specialiseret sig i fremstilling og levering af smukke buketter og blomster arrangementer af alle typer, her under buketter, begravelses blomster og bryllups dekorationer.

Uanset om du blot skal bruge en enkelt buket til værtinden, eller om du ønsker matchende blomster dekorationer til kirke og middagsbord til dit bryllup, kan du finde lige hvad du skal bruge hos Kristine Damsted Blomster. Og så kan du bestille dine blomster med levering til præcis den adresse du ønsker.

Marker livets begyndelse med smukke buketter fra Kristine Damsted Blomster

Hos Kristine Damsted Blomster an du blandt andet bestille de fine Mor og Barn buketter. Mor og Barn buketter er søde sæt bestående af to buketter – en stor og en lille. Disse buketter fås i en drenge version, som er holdt i lyseblå toner, og en pige version i lyserøde ditto, begge med smukke bånd og dekorationer. Og så findes der en tvillinge version i hvid. Disse buketter vil med sikkerhed vække glæde hos den nybagte familie!

Sig god bedring med en farverig blomster buket

Har du lyst til at sende en venlig tanke til en sygemeldt eller hospitalsindlagt ven eller kollega, kan du hos Kristine Damsted Blomster finde et stort udvalg af buketter, som egner sig perfekt til dette formål. Her kan du vælge mellem høje eller lave buketter, buketter, tætte eller luftige buketter, eller måske en buket udelukkende bestående af de kønneste roser. Du bestemmer selv størrelsen og prisen på din buket, ligesom du selv vælger farveholdningen – for eksempel blålilla, lyserød, gylden eller hvid.

Du kan se hele udvalget af smukke buketter og dekorationer på kristinedamsted.dk