Der er de selskabslokaler, der er skabt ud fra devisen om, at man er kommet for at spise samme sted, så man ikke behøver catering til den slags eller lave maden hjemmefra, så man samles i et forsamlingshus til lejligheden.

Man kan jo lige så godt slå professionelt køkken sammen med muligheden for at mødes mange mennesker, og så adskille de to ting fra sig, så der kan laves mad til selskabet, der befinder sig i de tilstødende lokaler, hvorfor maden kan ankomme stort set nylavet med den rette temperatur, som maden fordrer.

Men selskaberne kan jo være forskelligartede fra de helt store, der er kommet i familiens anliggende for at fejre en storslået begivenhed, der er skelsættende for familien såsom en konfirmation.

Så kan det også være en vennegruppe af nogle par, der har inviteret hinanden ud for at spise sammen.

De to selskaber skal næppe have det samme at spise foruden, at mængden skal være forskellig.

Vælg den rette menu til selskabet i selskabslokalet

Man kan jo for eksempel have en idé om, at man er nogle venner, der tager rundt i landet, og så vil det lige den her dag egne sig, at man kommer forbi og spiser noget brunch.

Så man forudbestiller en brunchmenu eller hører, om det er noget, der kan laves, når man er der, eller der måske allerede er en buffet, som man kan tage fra i den anledning.

Man er måske selskabet, der netop skal fejre noget for et familiemedlem, så man kører den traditionelle stil og bestiller den danske menu.

Eller man er den dag lidt mere eksotisk anlagt, så man vælger at bestille en italiensk menu, fordi man gerne vil opleve lidt af sydens kulinariske præsentationer af mad i Danmark.

Sådan er der mange menuer at vælge blandt, og det gælder jo om at finde den, der arter sig til ens selskab.