Hvem kan hjælpe dig med gulvafslibning på Frederiksberg?

29 juni 2022 silje_hansen

editorial

Hvis ikke du har lagt mærke til det før, så prøv og hold øje næste gang. I langt de fleste husstande i Danmark er der trægulve. Det gælder også sommerhuse. Det er den mest populære gulvtype i Danmark, og det har det været i de sidste mange år. 

Det kommer måske af, at trægulve er et levende materiale, hvorfor det giver noget varme, charme og liv ti hjemmet. Du kan få trægulve i mange forskellige træsorter, så det passer til den stil, som du gerne vil have i hjemmet. 

En anden god grund til at mange vælger et trægulv er, at det er slidstærkt og let at vedligeholde. Isæt hvis du vælger et trægulv af massiv træ. Dermed kan du nøjes med en gulvafslibning, hvis det trænger til at få pustet nyt liv i sig. 

gulvafslibning frederiksberg

Vedligehold dit trægulv med en gulvafslibning

Du kan enten vælge at vedligeholde dit trægulv selv, eller overlade det til en professionel fagmand. Langt de fleste vælger at overlade en gulvafslibning til en gulvmand. Dermed er du sikker på, at du får et flot og smukt resultat, som du kan nyde godt af i mange år frem. 

Med en gulvafslibning får du en flot og jævn overflade i trægulvet. Alle de mærker, ridser og hakker der har været i overfladen vil blive fjernet, så det kommer til at ligne et helt nyt trægulv igen.

Typisk sliber man trægulvet med med 2mm sandpapir, så det kun er i overfladen. Hvis der er større og dybere ridser, er det nødvendigt med en gulvafhøvling, som er et større indgreb.

Når du har fået udført en gulvafslibning, kan du med fordel overfladebehandling for at beskytte trægulvets overflade. Det kan f.eks. være mat eller klar lakering.

Find hjælp til gulvafslibning på Frederiksberg her

Hvis du er i markedet for at finde professionel hjælp til en gulvafslibning på Frederiksberg, kan du med fordel kontakte ggulve.dk.