Hvem er bedst af en tømrer og snedker?

15 maj 2020 anders_lundtang_hansen

Dette skal jo ikke ses som en VS-kamp, hvor man stiller to mennesker med forskellige erhverv, der har lidt overlap, til at kæmpe mod hinanden.

Som med så mange andre tilfælde vil man nok oftest pege på, at det kommer an på dagen, udvalget af tømrere og snedkere; hvilket værktøj de får udleveret, og hvad opgaven eller opgaverne går ud på, som de skal konkurrere i.

Men det kunne måske være interessant for mange at finde ud af, hvem der egentlig arbejder mest effektivt og gør arbejdet bedst, når man skal se på to fag, der, som nævnt, kan minde en del om hinanden.

Man ser nemlig ved mange faggrupper, at der hele tiden går intern og ekstern konkurrence i, hvem der antageligt er bedst i form af en tømrer eller en snedker, men igen vil det nok være svært at finde ud af, hvilke parametre man skal bruge på at bedømme den slags efter.

Selv hvis man fik opstillet nogle udvalgte konkurrencer efter nogle foreskrivelser, som de begge faggrupper vil være mere eller mindre tilfredse med, at det hele skulle foregå efter, så ville det desværre nok næppe afgøre noget i længden.

Selvom man fandt en samlet vinder, hvor der nok i sidste ende ville gå nogle point til hver sin afdeling, så vil det nok bare i længden pege retur til de ting med, at så var der vejret, forholdene, problemer med værktøjet, sløv start og så videre.

Derfor ville man nok efter kort tid være tilbage til den interne konkurrence mellem de to fag.

Dog skal der ikke herske nogen tvivl om, at man kan få meget godt arbejde udført at begge grupper, og nogle steder, såsom de perfekte ebkaps.dk, kan finde både snedkere og tømrere til at udføre jobs for en, hvilket blandt andet kunne være, hvis man skulle bruge en snedker i Frederikssund.