Hvem bør gå til psykolog?

02 juni 2020 astrid_pedersen

Alle mennesker kan faktisk have stor glæde af en psykolog. En psykolog behandler ikke, som mange fejlagtigt tror, udelukkende mennesker med svære psykiske problemer eller mentale lidelser. En psykolog kan fungere som samtale partner når du oplever problemer som du vil have vanskeligt ved at drøfte med venner eller familie.

Du kan få hjælp til at bearbejde personlige traumer eller problematikker hos en psykolog – og så er en psykolog også god når det kommer til udredning af problemer i parforholdet eller i familien. Disse vil nemlig som oftest udspringe af uhensigtsmæssige dynamikker, som opstår i spændingsfeltet mellem de forskellige individer i disse typer relationer. Og netop i denne situation kan en udenfor stående professionel psykolog være til rigtig stor hjælp.

Hvad kan autoriseret psykolog Karine Parello-Plesner tilbyde mig?

Når du vælger Karine Parello-Plesner som din psykolog i Charlottenlund kan du forvente en behandling som på én og samme tid er personlig og professionel.

Karine Parello-Plesner har igennem mange år beskæftiget sig med terapi i mange former, og arbejder med såvel kognitiv som meta kognitiv terapi og samtale terapi. Du kan vælge at modtage din psykolog behandling i Karine Parello-Plesners konsultation, eller du kan gå på Skype eller Facetime og gennemføre sessionen online.

Karine Parello-Plesner tilbyder psykolog behandling af såvel voksne som børn og unge, og kan også hjælpe i situationer hvor der er behov for parterapi eller familie terapi. Hos Karine Parello-Plesner kan du få hjælp til at overkomme stress angst eller lavt selvværd. Du kan også bruge Karine Parello-Plesner som din sparring partner i forbindelse med selvudvikling eller sorg arbejde. Og Karine Parello-Plesner giver gerne råd og vejledning med hensyn til gnidninger i familien så som søskende jalousi og lignende.

Hvis du ønsker at booke en psykolog konsultation hos Karine Parello-Plesner, kan du gøre det via hjemmesiden plesners.net