Hørte du også din mor sige til dig, at du altså skulle huske at rydde op efter dig, når du havde leget med dit legetøj?

Det har du sikkert gjort, og så tog du dit legetøj og lagde det på plads, inden mor blev rigtig sur. Når hun så senere bad dig om at gøre rent på sit værelse, så vidste du dog også godt, at det ikke handlede om, at du skulle stille dit legetøj på plads på samme måde – her skulle skrappere ting til.

Det kunne være alt fra, at man støvsugede på værelset til, at man gjorde rent med klud og sæbevand.

Se, allerede dengang var man bevidst over, hvad de forskellige kommandoer de betød.

Men vil det så sige, at rydde op udelukkende betyder, at man stiller ting hen, hvor de skal stå, mens rengøring er den slags, hvor man fjerner skidt og snavs?

Kort sagt er det meget korrekt, men der kan godt være overlap, og nogle gange kan den ene ting ikke udelukke den anden.

Et konkret eksempel er jo, at man måske bliver nødt til at rydde op først, før man kan gøre rent. Dette betyder endda også, at man måske har en masse nipsgenstande stående fremme, som man er nødt til at fjerne, selvom de står på deres plads, før du kan gøre grundigt rent.

Hvis man ikke fjerner de ting først, så bliver det virkelig akavet og rigtig bøvlet at få gjort grundigt rent.

Andre gange er der allerede plads i forvejen til at gå i gang med at gøre rent, men mens man så gør rent, så finder man måske ting, som man har ledt efter eller som er placeret forkert. Så er man pludselig ude i at rydde op, mens man gør rent, selvom man ikke havde kalkuleret med det.

Du kan også lade andre om at gøre rent for dig, specielt hvis det er til erhverv, og her skal du vælge https://www.aamand-rengoering.dk/