Hvad er automation?

20 januar 2020 astrid_pedersen

Når vi snakker el installationer til erhverv, industri og produktion, er automation en væsentlig del af opgaven. Inden for området automation er er begreber så som maskinstyring, proces anlæg og PLC styring helt centrale. Og her har Sinus Installation en stor fordel, idet mange af de dygtige og kompetente medarbejdere i virksomheden har særligt speciale inden for netop disse områder.

Få den bedste hjælp til automation hos Sinus Installation

Sinus Installation råder over menneskelige kompetencer med et stort samlet proces kendskab, hvilket er firmaets styrke, når det handler om at finde de rette løsninger til dig og din virksomhed. En erfaren el installatør fra Sinus Installation kan for eksempel vurdere præcis hvilken tavle, du skal bruge i forbindelse med maskinstyring.

Sinus Installation besidder stor viden omkring såvel el tavler som effekt tavler, fordelings tavler og styre tavler, hvilket er særdeles nyttigt, når det handler om at optimere din løsning, således at du ikke er begrænset i dine muligheder og samtidig ikke betaler for meget derfor.

Sinus Installation stiller gerne sin store ekspertise til rådighed, når det gælder rådgivning om automation løsninger, og drager gerne eksterne samarbejdes partnere som er specialiserede i skræddersyede løsninger inden for opbygninger af tavler ind i projektet, om nødvendigt. Sinus Installation hjælper også gerne med ombygning af gamle maskiner og opgradering af eksisterende maskinel, hvilket kan maksimere dettes yde evne, hastighed og pålidelighed.

Sinus Installation udvikler desuden proces anlæg i samarbejde med førende ingeniør firmaer. Firmaet har udvidet erfaring med fremstilling af fordelings tavler, MCC tavler og styringstavler, og udfører også gerne installationer lige fra selve opsætningen til føringsveje og kabel føring. Samtidig påtager Sinus Installation sig gerne opgaven med data indsamling til brug ved dokumentation som anvendes i forbindelse med CE certificering.

Du kan læse meget mere om Sinus Installations ydelser inden for automation i Silkeborg på sinus-installation.dk