Gør plads til alle på et maskinværksted

14 april 2020 anders_lundtang_hansen

Som regel siger man, at rigtige arbejdsmænd har orden i deres kaos, hvorfor du måske på et maskinværksted ved første øjekast får en idé om, at her er der ikke styr på, hvor de forskellige ting er.

Der ligger stumper og stykker alle vegne, ting er smurt ind i olie, og selve de arbejdende folk ser heller ikke for rene ud i deres overalls med olie langt op og ned ad armene.

Men man skal ikke tage fejl: der er skam styr på tingene, for det er deres måde at holde overblik over tingene.
Hvis de hele tiden skulle rydde det mindste op, mens de havde brugt det, ville det ende med en masse spildtid, da de ikke ville kunne arbejde effektivt.

Nej, de venter med bagefter til at gøre rent, hvilket man også vil bemærke, når de er blevet sendt ud på arbejde, fordi de stort set altid leverer et pænt resultat – bagefter.

Hver sin arbejdsmand har dog sin måde at holde overblik over tingene, så hvis man er flere personer om at arbejde ved og i det samme maskinværksted, så er man nødt til at lave en opdeling på forskellige måder.

Dette kan være ved, hvor man har fælles og henholdsvis individuelle sager, man skal bruge til ens arbejde.

Er man heldig, så er der også en mulighed for at dele stedet op, så hver person kan få sin arbejdsbænk i maskinværkstedet at arbejde ved.

Men nogle gange er man måske så mange arbejdsfolk samlet under samme tag, at man er nødt til at deles om den plads, der er.

Her er man så nødt til at lave en arbejdsdeling eller på anden måde sørge for, at man ikke går i vejen for hinanden og blander tingene sammen, fjerner dem eller tager dem til ens eget arbejde.

Her kan du læse mere om ting, man kan benytte i et maskinværksted: https://www.erfurth.net/