advertorial

Det behøver ikke at være dyrt at skulle give din stue, soveværelse eller et andet rum en make-over. Med ganske få ting kan du faktisk så skabt en helt ny stil i dit hjem, som ikke behøver at koste dig alverden. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil give dig nogle gode råd til, hvordan du kan skabe et nyt look i dit hjem. 

1. Køb nye planter

Planter er altid en god idé at købe til dit hjem. Ikke nok med, at planter er pæne at se på, så har de også en vigtig funktion i forhold til dit indeklima. Planter kan nemlig have luftrensende funktioner, så dit luft ikke er fyld af støv og andet snavs. Du kan købe flere slags planter, i forskellige størrelser. Så kan du hænge nogle af de små op på din væg, så du får pyntet dine triste hvide vægge. 

2. Plakater eller malerier

Hvide vægge kan godt blive kedelige at se på. Derfor kan du sparke ind farve ind i din stue eller dit soveværelse med nogle flotte plakater eller malerier. Det er virkelig med til at give en anderledes stil i dit hjem. Hvis du gerne vil have malerier til dit hjem, så kan du besøge et galleri. Her kan du komme i kontakt med en kunstner, der skal kreere noget til dig. Det kan godt blive lidt dyrt, så derfor kan du også ty til plakater. Her kan du finde forskellig slags aftryk af kendte malerier. Uanset hvad så vil det klæde dit hjem med enten plakater eller malerier. 

3. Mal dine vægge

Hvis du har hvide vægge overalt i dit hjem, så kan det være en mulighed at male en eller to af dine vægge for at bringe lidt farve ind i dit hjem. Det behøver nemlig ikke at være hele rummet, der bliver malet. Der er mange i dag, der vælger kun at male den ene side af et rum. Det kan give et ret fedt look, særligt hvis du vælger en farve, der er lidt spræl i. Du kan enten selv klare malerprojektet, eller så kan du bestille et malerfirma til at klare jobbet for dig. 

Hvis du mangler et godt malerfirma, så kan vi anbefale: https://syddanskmalerfirma.dk/.