Når din virksomhed får åbnet det russiske marked, og derfor begynder at sende leverancer dertil, har du brug for et solidt samarbejde med et transportfirma. Som besidder viden om – og erfaring med – fragt til Rusland.

Der er mange særlige forhold, som gør sig gældende hos vore østlige naboer, og som det er vigtigt at have kendskab til inden man begiver sig ud på de russiske veje. Derfor bør du udse dig dit transport firma nøje, og vælge et som har særlig ekspertise inden for transport til og i Rusland.

Vælg Uno Transport som din leverandør af fragt til Rusland

Du kan med fordel aflægge Uno Transport en visit, når du leder efter en ekspert inden for fragt i Rusland og de øvrige lande i det område, vi før i tiden kendte som østblokken og Baltikum. Med mere end 20 års erfaring med fragt i Rusland og i det øvrige Østeuropa, og med kontorer i Litauen, Letland, Ukraine og Rusland, er Uno Transport stærkt til stede i alle de østlige territorier.

Uno Transport benytter lokale, erfarne chauffører, uanset om transporten foregår til eller i lande så som Estland, Letland, Litauen, Rusland, Ukraine, Hviderusland, Kazakhstan eller Uzbekistan. Såvel chauffører som de lokale medarbejdere på regionernes kontorer har et solidt kendskab til arbejdsforhold og regler i de pågældende lande, og kan dermed garantere dig, at din fragt kommer trygt og sikkert frem – og til den aftalte tid.

Uno Transport beskæftiger over halvtreds medarbejdere, hvoraf en del arbejder fra kontoret i Viby og andre fra de lokale kontorer i de forskellige regioner rundt omkring i de enkelte lande. Uno Transport råder over egne biler samt 250 trailere. Når vogn parken ikke slår til, arbejder Uno Transport med et fast korps af betroede underleverandører, som kan overtage transport opgaverne.

Få mere information på unotransport.dk