Når det kommer til termisk sprøjtning, så er det en ting, som kan blive utrolig værdifuldt, hvis du har en produktionsvirksomhed. Termisk sprøjtning er nemlig en måde at forlænge levetiden på diverse renoverede emner, som f.eks. dele af maskine. Med termisk sprøjtning er det muligt at forlænge bestemte elementer med helt op til 5 gange. Det gælder især, hvis den termiske sprøjtning er med et højt indhold af karbid i belægningerne.

Men hvad er det helt præcist termisk sprøjtning er? Og hvorfor kan de betale sig at investere i det? 

Termisk sprøjtning er en proces, hvor metalpulver varmes op, så det kan sprøjtes på den sliddel man skal renovere. Det kan være alt fra templer, føringer, valser, slidskinner m.m. Du kan også altid rådføre dig med et firma, der udfører denne type arbejde, hvis du ønsker vejledning omkring den sliddel, der skal repareres. 

Det foregår sådan, at emnet der skal arbejdes med først opvarmes. Herefter sprøjtes metalpulveret på, hvorefter det hele indsmeltes med ilt og gas. 

Denne proces kan være en utrolig effektivt måde at få en maskine godt kørende igen, hvis den har dele, som trænger til reparation eller fornyelse. Med termisk sprøjtning kan din maskine hurtigt være kørende igen, da man blot arbejder med enkelte sliddele. Derudover er det med til at forlænge levetiden på den sliddel, der arbejdes med.

Hvis du ønsker hjælp til termisk sprøjtning, så kan du med fordel kontakte Thybotech. Thybotech har god erfaringen i branchen, da de siden 2007 har beskæftiget sig med service og vedligehold af diverse pumper og maskiner. Hvis du derfor gerne vil holde din produktion godt kørende, så er det en fordel at alliere sig med en stabil samarbejdspartner som disse. Du kan også henvende dig til dem, hvis du ønsker rådgivning, vejledning eller et uforpligtende tilbud på, hvordan de kan løse en opgave for din virksomhed. Du kan også læse mere her omkring professionel termisk sprøjtning af forskellige sliddele.