Flotte og skinnende gulve med professionel gulvafslibning

17 maj 2020 astrid_pedersen

Trænger dit gamle, slidte trægulv til en ordentligt overhaling? Så bør du undersøge mulighederne for at få udført en professionel gulvafslibning i dit lokal område.

Hvad er en gulvafslibning?

En gulvafslibning er en skånsom, men effektiv, procedure, ved hvilken det øverste lag af trægulvet fjernes. En gulvafslibning tager sjældent mere end de øverste 1 – 2 millimeter af træværkets overflade, hvor de skæmmende pletter og misfarvninger er placeret. Dette betyder, at langt de fleste trægulve fint kan tåle en gulvafslibning.og du vil blive overrasket over hvor stor en forskel en professionelt udført gulvafslibning kan gøre. Hvis du vil være helt sikker på det optimale resultat, overlader du opgaven til et lokalt gulvfirma – for eksempel DBF Gulvservice.

Hvem er DBF Gulvservice?

DBF Gulvservice er et af de mest ansete og velrenommerede gulvfirmaer på det danske marked. DBF Gulvservice har mere end 25 års erfaring med behandling af alle typer trægulve, og tilbyder såvel gulvafhøvling som gulvafslibning og efterbehandling eller bejdsning af gulve.

Hos DBF Gulvservice finder du udelukkende dygtige og veluddannede gulvmænd, som med stor ekspertise og håndværksmæssig tæft giver dine gulve den behandling som tjener dem bedst. Uanset om du henvender dig som privat kunde eller i erhvervs eller forenings øjemed, kan DBF Gulvservice hjælpe dig med gulv behandling i høj kvalitet.

De kompetente håndværkere fra DBF Gulvservice er leveringsdygtige i alle service ydelser hvad angår trægulve, terrasser, bordplader og andre træ emner, og stiller gerne deres store ekspertise og erfaring til rådighed i form af rådgivning og vejledning angående valg af efterbehandling. Hos DBF Gulvservice får du mellem to og ti års garanti på det udførte arbejde afhængig af hvilken type efterbehandling der vælges. Og så vil du altid kunne få en rigtig god pris på gulvafslibning eller gulvafhøvling hos DBF Gulvservice.

Du kan læse mere, og kontakte DBF Gulvservice, på dbf-gulvservice.dk