Måske er du en af dem, der tænker, at når du er kommet til at smadre en mobil, kan du lige så godt bare købe en ny. Det kommer til at være både dyrt og besværligt for dig at skulle have den repareret, og derfor er det meget nemmere for dig, at du bare bestiller en ny eller køber den i en butik. 

Der er dog mange grunde til, at det er en god ide, at du får repareret din mobil. Vi kommer med fire af grundene her. Dem har vi fået inspiration til hos repphone.dk, der står for iphone og smartphone reparation århus og omegn.

1. Det behøver ikke at være svært at få repareret mobilen

Hvis du ikke vil have repareret din mobil, fordi du tror, at det bliver svært, kan du godt tro om igen. For hos repphone.dk sender du nemlig bare mobilen til dem, så reparerer de den og sender den tilbage til dig. Nemmere kan det næsten ikke blive. 

2. Reparation er billigere end en ny mobil

Hvis du er bange for, at en reparation bliver dyr, bør du selvfølgelig se på, hvad det kommer til at koste dig at købe en helt ny mobil. Det kommer til at være langt dyrere. Hos repphone.dk kan du nemt se, hvor meget det kommer til at koste. 

3. Du skåner miljøet

Det kræver meget af miljøet at producere en ny mobil. Der skal for eksempel bruges sjældne metaltyper, som det er svært at bryde frem. Derfor skåner du miljøet ved at få repareret din nuværende mobil frem for at købe en ny. 

4. Du behøver ikke at installere nye apps og sætte en ny mobil op 

Når du skal have en ny mobil, er der selvfølgelig alt besværet med at få installeret de apps, du bruger og at få sat dem op. Også i forhold til det er det langt nemmere for dig, at du beholder din nuværende mobil.