Det er utroligt dejligt at få massage. Mange mennesker forbinder derfor massage med luksus og velvære, som kun forekommer, når det hele skal være lidt ekstra lækkert. Men faktisk burde massage være en helt naturlig del af det moderne menneskes helse pleje, helt på linje med sund mad og motion.

Massage har nemlig utroligt mange godgørende egenskaber, som virker helsebringende på krop og sjæl. Hvis du på regelmæssig basis under dig selv at slappe af og modtage en professionel massage behandling hos en dygtig massør, kan du faktisk opnå store sundhedsmæssige effekter.

For det første – og mest indlysende – løsnes der op for smertefulde spændinger i muskler, som kan forårsage stivhed i leddene og hovedpine samt smerter i nakke og skuldre og ømhed over lænden. Arbejder du på kontor, og sidder du hver eneste dag bøjet over et tastatur i flere timer ad gangen, vil du helt sikkert kunne nikke genkendende til disse ubehagelige symptomer. Og så vil massage også kunne hjælpe dig, der har pådraget dig skader på muskler eller ligamenter i forbindelse med sport. Massage øger blodgennemstrømningen, og fremmer således helingen.

Massage kan lindre stress symptomer

For det andet er massage også særdeles effektivt, når det handler om at forebygge stress. Er du i farezonen for at udvikle kronisk stress, vil massage med fordel kunne inddrages i dit stress forebyggende program. Når musklerne æltes godt igennem, vil kroppen udløse endorfiner samt dopamin og serotonin, hvilket lægger en dæmper på det sympatiske nervesystems aktiviteter, og lader det parasympatiske gøre sit arbejde. På den måde kan du opnå en mere balanceret tilstand, og derved forebygge den farlige slitage på kroppen, som stress kan forårsage.

Find professionel massage i Møgeltønder

Du bør alliere dig med en dygtig massør i dit lokalområde, så du kommer af sted til massør på regelmæssig basis – find ham eller hende på helsemassagen.dk