Find et høreapparat som passer til dig

04 maj 2020 astrid_pedersen

Begynder det at knibe med at følge med i samtaler – og er der fuglestemmer, som er forsvundet fra din have? Skal du skrue højere og højere op for fjernsynet eller for radioen for at kunne høre hvad der bliver sagt? Og kan du ikke længere holde ud at gå på café eller restaurant, fordi alting flyder sammen i én stor kakofoni af stemmer, klirrende bestik og baggrunds støj?

Så er der meget der tyder på, at du lider af alders betinget høretab. Og den virkelig dårlige nyhed i den forbindelse er, at det ikke er en tilstand som har særligt gode prognoser.

Nedsat hørelse – en del af livet

Faktisk vil den snarere blive værre, jo ældre du bliver. Alders betinget tab eller nedsættelse af hørelse handler ganske simpelt om nedslidning – og hverken du eller dine ører bliver yngre med årene. Det er rigtig trist at opleve hørelsen forsvinde, og dermed børnebørnenes stemmer, fuglenes kvidren, og al den skønne musik, man har nydt igennem sit liv.

Mange mennesker udvikler desværre en depression i forbindelse med høretab, hvilket dels er forårsaget af den tilbagetrækning, man oplever, når man ikke længere har lyst til at opholde sig i sociale sammenhænge. Men sådan behøver det ikke at gå for dig. Hvis du handler i tide, kan det faktisk godt lykkes at genskabe en stor del af din hørelse ved hjælp af et moderne høreapparat.

Hvor kan jeg købe høreapparat på Falster?

Hos Hørerøret, som er en høreklinik med afdelinger i Stege og Nykøbing Falster, kan du få foretaget såvel høretest som udmåling til – og tilpasning af – høreapparat. Hørerøret forhandler kun høreapparater fra de bedste brands, og af højeste kvalitet.

Uanset om du blot har behov for at høre fjernsynet, eller om du ønsker at kunne nyde klassisk musik, kan du finde det rette høreapparat hos Hørerøret – læs mere på https://hoereroeret.dk/