En VVS montør i dag kan du forvente har en uddannelse og faglig baggrund med sig i bagagen. Du kan derfor få hjælp til flere forskellige opgaver af en autoriseret VVS installatør. Det kan være alt lige fra, hvis du skal have koblet din vaskemaskine, opvaskemaskine eller et armatur til. En VVS-installatør, kan og hjælpe med at udskifte eller reparere dine vandrør, hvis du oplever at de er ved at for slidte eller der går hul i dem. Generelt kan du få hjælp til stort set alle slags opgaver i køkkenet eller badeværelset, hvor det har noget vandet eller kredsløbet at gøre. 

Derfor skal du vælge en autoriseret VVS installatør

Der er flere gode grunde til at du skal vælge en autoriseret installatør. Først og fremmest er der udvalgte opgaver, som KUN må udføres af en autoriseret VVS installatør. Det vil sige, at hvis opgaven bliver løst af dig selv eller andre der er dygtige, men som ikke har en autorisation vil det blive betragtet som en ulovlig installation. Det vil betyde, at hvis du oplever en vandskade i din bolig, vil du få svært ved at få det dækket af din forsikring. I de fleste tilfælde vil du ikke få dækket skaden på din bolig, fordi det vil konstateres at være en ulovlig installation.

Hvilken VVS skal du vælge i Kastrup og omegn?

Når du skal vælge en VVS, er det klart en fordel at undersøge markedet. Der vil være forskel i den kvalitet og pris, som du kan forvente at få leveret. Et godt sted at starte er ved at søge lokalt i den by, som du selv bor i. Her kan det være en god indikation at gå efter, hvem der har fået gode kundeanmeldelse efter det arbejde, der er blevet udført. Vi har fundet byens foretukne VVS i Kastrup